Waarom je huisstijl belangrijk is?

Je krijgt maar een keer de gelegenheid om een verpletterende eerste indruk te maken. In die wetenschap is een juiste branding en een perfecte huisstijl voor elk bedrijf ontzettend belangrijk. Het hebben van een visuele identiteit waardoor klanten je herkennen is van levensbelang voor elk bedrijf, hoe groot of klein dan ook. Met een huisstijl die echt bij je bedrijf past zet je je bedrijf pas echt en nadrukkelijk in de schijnwerpers.

Laat de huisstijl designen of re-designen door Kikmediazone en laat jezelf opvallen

Het niet te onderschatten belang van branding en huisstijl

Het belang van een herkenbaar logo met aansprekende kleuren in een passend lettertype wordt nogal eens onderschat. Niet echter als je met ons in zee gaat, want als geen ander onderkennen wij het belang van branding en huisstijl. Je gebruikt het eigenlijk bij alles wat met je bedrijf te maken heeft; op je drukwerk, op je website en de bestickering op je auto. Niet voor niets kent iedereen de huisstijl van de zeer succesvolle bedrijven.

Van kennismaking en schets tot uitwerking

Branding en huisstijl zijn zaken die je niet zo even tussendoor doet. Het is een proces dat enige tijd in beslag neemt. Het eerst wat we doen is samen koffiedrinken om elkaar beter te leren kennen en om te weten te komen wat jij als bedrijf precies wilt uitstralen. Vervolgens worden er eerst voorzichtige schetsen gemaakt aan de hand van het kennismakingsgesprek; het is het begin van het creatieve proces dat het ontwikkelen van branding en huisstijl is.

Kies een kleur die bij jou en bij de branche past

Vervolgens wordt de kleurstelling bepaald en kiezen we samen die kleuren die passen bij de branche, je bedrijf en die aansluiten bij je eigen gevoel. Vervolgens is het een kwestie van aanpassen, schetsen, weer aanpassen en uitwerken en is je huisstijl geboren. Iets waar je trots op moet zijn en iets dat alles uitstraalt waar jij als ondernemer voor wilt staan.

Samen gaan we het creatieve proces in

Het ontwerpen van een huisstijl is iets dat we echt samen doen. Het is een kwestie van elkaar leren kennen, brainstormen, ideeën uitwisselen en alle opties doornemen. Het is een bijzonder interessant creatief proces, een proces waar wij echt van genieten. Onderken jij ook het belang van branding en huisstijl? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten op dit gebied en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Je online en offline partner

Behalve voor branding en huisstijl, kun je bij ons ook terecht voor webhosting, webdesign en online marketing, terwijl we ook graag je partner zijn op het gebied van drukwerk en signing. We zijn heel graag jouw online en offline partner en kunnen je helemaal of gedeeltelijk ontzorgen. We leveren altijd maatwerk en maken het verschil door onze ervaring en onze expertise. Een idee of ontwerp is voor ons een eerste stap richting weer een succesverhaal. Laat je overtuigen van de toegevoegde waarde van branding en huisstijl en maak vandaag nog een afspraak, want een succesvol ondernemer herken je aan een herkenbare huisstijl.