Snelle en stabiele webhosting op onze servers

Je hosting wil je uiteraard goed (of beter: perfect) geregeld zien. Je wilt beschikken over een altijd veilige website die bovendien altijd en overal voor jou toegankelijk is. Die veiligheid en zekerheid bieden wij jou. Op alle fronten. Met een eigen inlogcode voor je persoonlijke control panel log je overal en altijd gemakkelijk en veilig in waarna je snel en eenvoudig zaken als je e-mail accounts kunt beheren. Veiligheid en toegankelijkheid, niet voor niets worden deze woorden bij ons nog echt met hoofdletters geschreven, zoals ook de door ons geleverde service alom geroemd wordt.

Regel je webhosting bij Kikmediazone en zorg voor maximale uptime

Kies je webhosting in drie eenvoudige stappen

Kies je ervoor om ons je webhosting te laten verzorgen, dan krijg je van ons een jaar lang een gratis domeinnaam en betaal je dus helemaal niets voor je .com of .nl domeinnaam. Omdat we het nooit moeilijker willen maken dan echt nodig is, regel je bij ons de webhosting al in drie eenvoudige en snel te doorlopen stappen. Je kiest eerst je pakket, vult vervolgens je gegevens in en betaalt nadat wij je een betalingslink hebben doorgestuurd. Na betaling activeren wij je persoonlijke account meteen. Kind kan dus echt de was doen.

Basispakket, uitgebreid en extreem pakket

Wij bieden wat betreft webhosting drie aantrekkelijke en uitgebreide pakketten: een basispakket, een uitgebreid pakket en een extreem uitgebreid pakket. Met het veel gekozen basispakket heb je onder meer 750 MB schijfruimte, 15 GB dataverkeer en 1 database. Het uitgebreide pakket kost iets meer (199) en biedt ook meer in de vorm van 1500 MB schijfruimte, 30 GB dataverkeer en 1 database.

Beschik over maar liefst 50 GB dataverkeer

Pakket ‘extreem’ is ideaal voor de wat grotere ondernemer. In dat geval beschik je ook daadwerkelijk over extreem veel mogelijkheden in de vorm van 2500 MB schijfruimte, 50 GB dataverkeer en 2 databases. Daarmee bieden we voor elk wat wils, pakketten voor iedereen dus. Overigens helpen we je graag bij het kiezen van het juiste pakket. Onze specialisten kunnen vaak prima inschatten welk pakket voldoet aan jouw wensen. Daarbij houden ze ook rekening met jouw ambities om later door te groeien en dus met uitbreidingsmogelijkheden.

Ook voor webdesign, drukwerk, online marketing en SEO

Ook wat betreft webhosting zien we in elke uitdaging het begin van een ultiem succesverhaal. Behalve op het gebied van webhosting kun je ook altijd op ons rekenen op het gebied van webdesign, drukwerk, online marketing en SEO. Daarbij geloven wij in het bijzonder in het bundelen van krachten. Ons uitgebreide netwerk spreekt wat dat betreft boekdelen. Alleen of door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk zijn we ook daadwerkelijk in staat om elke uitdaging aan te gaan.

Veilig en betrouwbaar

Geïnteresseerd in webhosting, webdesign, drukwerk, alles wat met online marketing te maken heeft en SEO? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dan weet je zeker dat je webhosting snel en op de meest veilige en betrouwbare wijze in orde wordt gemaakt.