Wie is er niet blij met een promotionele gadget?

Geef eens iets weg. Zomaar, of om een reden. Rond de feestdagen, voor een jubileum of vanwege de verjaardag van de directeur van een bedrijf waar je zaken mee doet. Vanwege een beklonken deal of gewoon, zomaar zonder reden.

Laat Kikmediazone je helpen bij het kiezen van het juiste presentje

Van grote betekenis

Vaak gaat het niet eens zozeer om wat je geeft en hoe groot of hoe kostbaar iets is, het feit dat je alleen al aan iemand denkt kan voor de ontvanger van grote betekenis zijn. Ook in de zakelijk wereld gaat dit echt nog op. Waarom geen kleine attentie als een bedrijf een jubileum viert of na een beklonken deal? Waarom niet een leuk presentje sturen als een klant van jou een nieuwe vestiging geopend heeft? Als geen ander onderkennen wij de waarde van promotieartikelen en relatiegeschenken, onderkennen wij het belang dus om zomaar eens iets weg te geven.

Iets passends voor elke gelegenheid

Wij zoeken het in alles in samenwerking, in het opbouwen van een netwerk. Wat betreft promotieartikelen werken we nadrukkelijk samen met ‘Klein en Sterk’, een specialist op het gebied van promotieartikelen en relatiegeschenken. Zij hebben een presentje voor elk budget en iets dat past bij werkelijk elke gelegenheid. Daarbij proberen zij net als wij altijd origineel uit de hoek te komen en gaat het nadat jij je wensen kenbaar hebt gemaakt op zoek naar een leuke give away. Wij zorgen vervolgens uiteraard voor het ontwerp op het presentje dat jij uitgezocht hebt. Kies je daarvoor – bestellen bij ‘Klein en Sterk’ en laat je ons het ontwerp verzorgen- dan kunnen wij je een fikse korting in het vooruitzicht stellen. Wat wil je nog meer? Is dat niet al een klein cadeautje voor jou?

Klein, trendy, traditioneel of luxueus

In onze visie raakt een goed relatiegeschenk de ontvanger en verras je de ontvanger die er dan ook geen seconde aan denkt het in de prullenbak te gooien. Wij kunnen dan ook alles leveren op het gebied van promotieartikelen; voor een klein prijsje, trendy, traditioneel of juist zeer luxueus. Geen aanvraag is te gek, er is voor elke gelegenheid wel iets passends te vinden. Door via ons zaken te doen met ‘Klein en Sterk’ haal je het beste uit elk relatiegeschenk en laat je zien verder te denken dan je eigen bedrijfspand. En juist dat wordt in de harde zakelijke wereld meer en meer gewaardeerd. Met een leuk presentje maak jij het verschil.

Wij zijn zowel je online als je offline partner

Door ook op het gebied van promotieartikelen en relatiegeschenken het best te bieden – net als drukwerk- laten wij zien niet alleen jouw perfecte online partner te zijn, maar bieden we dus ook een uitgebreid offline dienstenpakket. Niet alles in de wereld gaat tegenwoordig digitaal immers. Dat neemt niet weg dat je op het gebied van webhosting, webdesign en online marketing uiteraard ook aan het juiste adres bent. Ons streven is om elke dag opnieuw van elke idee of ontwerp een nieuw succesverhaal te maken. En dat willen we uiteraard ook graag voor jou doen.