Met een webshop je omzet vergroten?

Ben je ervan overtuigd dat een webshop ook van toegevoegde waarde is voor jouw bedrijf en zoek je een partner die een webshop voor je ontwikkelt volledig conform je wensen bouwt? Zoek dan niet verder, want als geen ander zijn wij in staat de voor jou perfecte webshop te maken, zoals we dat al voor zoveel ondernemers hebben mogen doen.

Laat een webshop bouwen door Kikmediazone en scoor online omzet

Webshop die echt bij jouw bedrijf past

Wij houden van webshops en houden er dus niet van om in krappe pashokjes te staan en al helemaal niet van gladde verkooppraatjes. Wij lopen liever niemand voor de voeten in de te drukke winkelstraat; wij shoppen liever op de bank in de woonkamer. Met een kop koffie, heerlijk op zoek naar nieuwe trends en gadgets. Daarom houden wij van webshops en daarom maken wij ook voor jou een webshop die écht bij jouw bedrijf past en waarmee jij je omzet gestaag ziet groeien. Laat je door ons informeren over de mogelijkheden en raak ook zelf snel overtuigd van de toegevoegde waarde die een webshop je kan bieden.

Een klantgerichte webshop

Een webshop is bijzonder klantgericht. Ga maar na, je klanten kunnen 24/7 in je shop terecht en dus ook als fysieke winkels gesloten zijn. Webshops bieden echter vooral gemak, want boodschappen doet de klant gewoon wanneer en waar de klant dat wil. Heerlijk op de bank met een kop koffie of een glas wijn, of aan de keukentafel; de klant is nog echt koning als je ze een webshop aanbiedt. Bovendien ontvang je door betaalwijzen als iDeal of PayPal aan je webshop te koppelen meteen de betalingen en kun je ervoor kiezen om tal van andere handige functionaliteiten aan je webshop toe te voegen. Wij lichten je graag in en bekijken samen met jou wat voor jou de beste opties zijn.

Jij zit aan de knoppen

Uiteraard kun jij je webshop zelf – ook al vanaf de bank- aanpassen met het admin panel waarmee je snel even een aanbieding voor de klant maakt of weer een leuk artikel toevoegt. Jij zit bij een door ons gebouwde webshop altijd aan de knoppen.

Mobielvriendelijk

Uiteraard bouwen we een mobielvriendelijke webshop. Steeds meer mensen gebruiken namelijk de smartphone om op internet te surfen en om hun boodschappen te doen. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop mobielvriendelijk is, snel laadt en waarop het gemakkelijk bestellen is. Eventueel voegen we de mogelijk voor klanten toe om hun ervaringen met jouw webshop te delen. Goede reacties leveren andere consumenten vertrouwen op om ook zaken bij jou te doen.

Optimaliseren

De lay-out mogelijkheden van je webshop zijn zo goed als onbeperkt en uiteraard zorgen we ervoor dat de klant online contact kan leggen en dat retourneren geheel automatisch en online afgehandeld wordt. We zorgen er daarnaast voor dat je steeds zicht hebt op de cijfers en ziet welke producten vaak en welke minder vaak bekeken worden. Op die manier kun jij je webshop steeds optimaliseren.

Ervaring en Kennis

Een webshop laten maken is het overwegen meer dan waard. Neem snel contact op en we praten je graag bij over de mogelijkheden die er zijn. Door onze jarenlange ervaring en specifieke kennis mogen we ons specialist op het gebied van webshop bouwen noemen, zoals we dat ook zijn voor webdesign, drukwerk, online marketing en SEO.