Waarom zoekmachine optimalisatie belangrijk is?

Hoe fraai je website er dan ook uit mag zien, als je online niet goed gevonden wordt dan heb je zakelijk niets aan die website met dat fraaie design en die gedurfde lay-out. Online draait heel veel om zoekmachine optimalisatie, vaak aangeduid als SEO. Je moet immers online gevonden worden. Daarom bieden we in het kader van website-ontwikkeling SEO, zoekmachine optimalisatie, aan. Dan weet je zeker dat potentiële klanten je fraaie website ook daadwerkelijk vinden en is de kans op meer omzet veel groter.

Laat je website optimaliseren en zorg ervoor dat mensen je online vinden

Gebruiksvriendelijk en vindbare website

Als jij niet maar je concurrent wel goed vindbaar is en over een gebruiksvriendelijke website beschikt, dan gaat je dit klanten kosten. Belangrijk om goed gevonden te worden in Google is dat de site technisch in orde is en dat de bezoeker op je website vindt waarnaar gezocht wordt. De bezoeker wil dit het liefst ook in een oogopslag zien en niet te lang wachten.

Hoe hoger op Google, hoe meer bezoekers op je website

Ook de inhoud – content – is belangrijk. Goede content vergroot namelijk ook de vindbaarheid op Google, net zoals linkbuilding ook erg belangrijk. Hoe meer belangrijke websites linken naar jouw website, hoe beter. Als geen ander zijn wij in staat deze werkzaamheden op ons te nemen. Vaak ontbreekt het je als ondernemer aan tijd om zoekmachine optimalisatie toe te passen, net zoals de specifieke kennis ontbeert om de beste resultaten te halen. Hoe hoger je in Google scoort, hoe meer mensen je website gaan bezoeken en hoe meer omzet je genereert. Zo belangrijk is SEO dus, ook voor jouw website of webshop.

Zorg dat je bij de eerste drie hoort

Omdat wij kunnen meten hoe bezoekers op je website terechtkomen en hoe goed je vindbaar bent, zijn we ook in staat deze aspecten sterk te verbeteren. Dit alles met als doel dat elke potentiële klant je sneller vindt en dus eerder geneigd is zaken met je te doen. Het is bewezen dat als mensen iets zoeken, ze dit in vrijwel alle gevallen via Google doen en van de getoonde resultaten vaak slechts de eerste drie echt zien. Zaak dus om bij die drie resultaten te zitten, het liefst helemaal bovenaan uiteraard. Wij zijn als geen ander in staat zoekmachine optimalisatie door te voeren en dit proces in goede banen te leiden.

Webhosting, SEO en online marketing

Behalve voor SEO, ben je bij ons zeker ook aan het juiste adres als het gaat om webdesign, drukwerk, en webshops. Wij willen van iets dat begint als uitdaging een succesverhaal maken. Dat doen we niet alleen samen met jou, meer door het nadrukkelijk bundelen van krachten. Alleen zo kun je ook echt van elke uitdaging een succesverhaal maken. Je doet voor elk onderdeel een beroep op ons doen, je kunt er uiteraard ook voor kiezen om zowel de webhosting, SEO en je online marketing door ons te laten verzorgen. Is natuurlijk wel zo prettig om met een aanspreekpunt te maken te hebben.